Werkschoen Grisport 803/903L S3 zwart hoog

Artikelnr. 101235801-MT 48 Merk: Grisport
€ 103,26 excl btw
€ 124,94 incl btw
Verkoopeenheid: MT 48
Niet op voorraad, wel te bestellen.
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

De Grisport 803L staat bekend als een van de meest verkochte veiligheidsschoenen in zijn klasse, en dat is niet voor niets. Deze stevige hoge werkschoen biedt uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor hij uitermate geschikt is voor zware werkomstandigheden. Of u nu werkzaam bent in de bouw, industrie, offshore of werkplaats, de 803L levert de bescherming die u nodig heeft.

Comfort en Bescherming Hand in Hand Wat de Grisport 803L zo bijzonder maakt, is de combinatie van bescherming en comfort. De schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van een ademende Cambrelle® voering. Dit materiaal houdt uw voeten de hele dag droog en fris dankzij de vochtabsorberende en geurvretende eigenschappen.

Daarnaast biedt de 803L maximale bescherming met zijn stalen neus, die uw voeten beschermt tegen vallende objecten, en de stalen tussenzool, die voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool doorboren. Het unieke Heel Support System® zorgt voor extra ondersteuning van de hiel, wat essentieel is voor langdurig comfort tijdens intensieve werkzaamheden.

Uitgekiend Ontwerp voor Optimaal Gebruiksgemak Met de PU/Nitril buitenzool, een flexibele tussenzool en een uitneembare inlegzool biedt de Grisport 803L uitstekend loopcomfort, ongeacht de duur van uw werkdag. Deze schoenen zijn bestand tegen extreme omstandigheden, zoals hittebestendigheid tot 300°C, en zijn antistatisch en voorzien van 3M reflectoren voor extra zichtbaarheid.

Naadloze Overgang naar de Grisport 903-collectie De Grisport 803L wordt geleidelijk vervangen door de nieuwe 903-collectie. Geen zorgen: zolang de voorraad strekt, blijven de 803-modellen beschikbaar, en als een maat op is, wordt deze automatisch aangevuld met het nieuwe 903-model. Zo kunt u rekenen op een naadloze overgang zonder concessies aan de kwaliteit en het comfort die u van Grisport gewend bent.

Geschikt voor Veelzijdige Sectoren De Grisport 803L wordt veelvuldig gebruikt in sectoren als constructie, metaalbewerking, landbouw, transport en de bouw. Deze veiligheidsschoen biedt veelzijdigheid en betrouwbaarheid, ongeacht de werkomgeving.

Belangrijkste Specificaties:

  • Veiligheidsklasse: S3
  • Gewicht (maat 42): 1550 gram
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal bovenzijde: Leer
  • Voering: Cambrelle®
  • Zool: PU/Nitril
  • Kenmerken: 300°C contactwarmte, 3M reflectoren, antistatisch, stalen neus, stalen tussenzool, verstevigde hiel en uitneembare inlegzool.

Bij Twepa bieden wij niet alleen de Grisport 803L, maar ook een breed assortiment aan veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste normen. Klaar om de volgende stap te zetten in comfort en veiligheid? Bestel uw Grisport 803L vandaag nog!

Specificaties
Veiligheidsrating: S3
Kleur: Zwart
Werkschoen Grisport 803/903L S3 zwart hoog
€ 103,26 excl btw