VerzendverpakkingenPaklijsten

Paklijstenveloppen, ook bekend als dokulops of doculops, zijn handige plastic verzendhoezen. Ze bieden de perfecte oplossing om de verzendlijst of paklijst veilig in te voegen en aan het verzendpakket te bevestigen. Deze enveloppen worden veelvuldig gebruikt door logistieke bedrijven, voornamelijk omdat ze ervoor zorgen dat de paklijst niet zoekraakt of vervaagt tijdens het verzendproces. Bovendien zijn paklijstenveloppen waterbestendig en stofafstotend, waardoor de documenten goed beschermd blijven. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om de factuur direct aan het pakket te bevestigen voor een georganiseerde verzending.

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn de ideale oplossing voor het verzenden van platte voorwerpen, zoals documenten of kledingstukken. Deze kartonnen enveloppen combineren stevigheid met praktisch gemak, en ze passen vaak moeiteloos door de brievenbus. Hierdoor wordt jouw verzendproces niet alleen efficiënter, maar ook betaalbaarder.

Verzendetiketten

Verzendetiketten zijn onmisbaar bij het verzendproces. Met deze etiketten kun je eenvoudig aangeven waar een product naartoe moet of aanduiden dat een product fragiel of breekbaar is. In ons assortiment vind je een diverse selectie van deze verzendetiketten voor al je verzendbehoeften.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren