Verzenddozen


Wat je ook wilt versturen, er moet altijd een kartonnen doos omheen. Bij Twepa hebben we 45 verschillende modellen kartonnen verzenddozen. Kleine verzenddoosjes die door de brievenbus passen, of verzendkokers voor lange posters. Alles wat je nodig hebt om jouw producten van A naar B te krijgen. Ook bieden we verzenddozen aan in verschillende kartondiktes. Zo weet je zeker dat de producten goed aankomen zonder deuken of scheuren. Je bestelt de verzenddozen bij Twepa per stuk, dus je hoeft nooit minder of meer stuks te kopen dan je eigenlijk nodig hebt. Wel geven wij flinke staffelkortingen als je pakken of pallets verzenddozen bestelt. Het maakt niet uit in welke branche je werkt, we hebben gegarandeerd een verzenddoos die past bij jouw benodigdheden.


Optimale Verzending met Brievenbusdozen

Bespaar geld en tijd met brievenbusdozen. Een Slimme Keuze voor efficiënte verzending. Brievenbusdozen zijn compacte kartonnen verpakkingen die naadloos door de kleinste brievenbussen passen, met maximale afmetingen van 265x380x32 mm en een gewichtslimiet van 2 kilo. De perfecte optie voor het verzenden van je producten in vergelijking met traditionele postdozen. Onze standaard brievenbusdozen zijn verkrijgbaar in A4, A5 en A6 formaten. Perfect voor het verzenden van documenten, sieraden, kleine elektronica en accessoires. Hiermee vermijd je verspilling van karton en zorg je ervoor dat je producten efficiënt worden vervoerd.

Waarom kiezen voor brievenbuspakketten?

Brievenbusdozen zijn kostenbesparend omdat ze mee kunnen met de reguliere postbezorger. Met zo'n brievenbuspakketje bespaar je al snel 3 tot 4 euro vergeleken met traditionele pakketten. Omdat het pakketje door de brievenbus past, hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het te ontvangen. PostNL meldt dat haar pakketbezorgers 9% van de tijd voor gesloten deuren staan. Voor een brievenbuspakket maakt dat niet uit. Dat zorgt vaak voor een snellere levering. 

Milieuvriendelijk

Brievenbusdozen leggen de laatste kilometers af per fiets met de postbode. Dat zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing en een verminderde ecologische voetafdruk. Een brievenbusdoos zet je snel en gemakkelijk in elkaar en heeft maar heel weinig tape nodig.

Brievenbus boekwikkels

Naast standaard brievenbusdozen bieden we boekwikkels aan die door de brievenbus passen en aanpasbaar zijn in hoogte. Vul de doos met je product en controleer of deze als brievenbusdoos kan worden verzonden, rekening houdend met de maximale hoogte van 32 mm. Naast brievenbusdoosjes en boekwikkels bieden we ook enveloppendozen aan. Deze hebben het formaat van een envelop maar zijn gemaakt van stevig karton. Dat geeft extra bescherming aan belangrijke documenten zoals contracten, posters of bouwtekeningen.

Witte Brievenbusdozen

Naast onze standaard bruine brievenbusdozen hebben we ook elegante witte brievenbusdozen. De buitenste laag is prachtig wit, waardoor ze een luxe uitstraling hebben.

Bedrukte Brievenbusdozen

Voor een extra contactmoment met jouw klant kunnen onze brievenbusdozen bedrukt worden. Kies voor een effen kleur of personaliseer met logo's, slogans en merknamen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Brievenbusdozen op Maat

Heb je een product dat niet in standaard brievenbusdozen past? We maken graag op maat gemaakte brievenbusdozen met onze Boxmaker. Met deze unieke machine maken we dozen tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bezoek onze dozen op maat pagina voor meer informatie.

Beschermmateriaal voor Brievenbusdozen

Bij het verzenden van kwetsbare items raden we het gebruik van beschermend materiaal aan. Bij Twepa bieden we diverse soorten en maten noppenfolie en schuimfolie aan, zodat jouw lading veilig bij de ontvanger aankomt.
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren