Werkjassen


Bij Twepa verkopen we de complete assortimenten van de merken SnickersTricorpHavepSantinoTexetNew WaveHaende Berkel en Chaud Devant. Mocht het zo zijn dat het product van het merk dat jij graag wilt (nog) niet op onze website staat, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dan regelen we het alsnog voor je.

Ontdek ons assortiment werkjassen

 Welkom bij onze veelzijdige collectie werkjassen, waar functionaliteit en stijl samenkomen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nou werkt in de bouw, de gezondheidszorg, de horeca, of een andere sector, bij ons vind je een werkjas die perfect bij jouw werkzaamheden aansluit.

Voor elke werkomgeving 

Of je nu op zoek bent naar een stevige softshell jas voor buitenwerk, een beschermende fleecejas voor koelere dagen, of een speciaal ontworpen zorgjas voor de medische sector, wij hebben het allemaal. Onze collectie omvat ook koksjassen voor chefs, warme winterjassen, stijlvolle parka's, waterdichte regenjassen, duurzame stofjassen en stoere pilotenjassen.

Comfort en duurzaamheid 

 Bij Twepa draait het niet alleen om functionaliteit, maar ook om comfort en duurzaamheid. Onze werkjassen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van uw beroep, terwijl ze tegelijkertijd comfortabel en modieus blijven. Zo kom je goed voor de dag, en gaat je jas vele jaren mee. 
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren