Schoonmaak Apparaten


Ontdek onze uitgebreide collectie schoonmaakapparaten, waarbij efficiëntie en kwaliteit samenkomen om je reinigingsroutine naar een hoger niveau te tillen. Bij ons vind je een scala aan stofzuigers van het vertrouwde merk Numatic, de favoriet onder professionele schoonmakers. Numatic staat bekend om zijn betrouwbaarheid, energiezuinigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Eenmaal gewerkt met een stofzuiger van Numatic, wil je geen andere meer.

Of je nu zoekt naar een krachtige steelstofzuiger voor moeiteloos manoeuvreren rond meubels en in krappe ruimtes, een handige draadloze stofzuiger voor ultieme bewegingsvrijheid, of een robuuste bouwstofzuiger voor het aanpakken van zware klussen op de werkplaats, bij ons vind je het allemaal.

Maar daar stopt het niet. We bieden ook een scala aan bijpassende stofzuigeraccessoires om je reinigingservaring te optimaliseren. Van stofzuigerslangen tot veelzijdige stofzuigermonden, van ergonomische stofzuigerstelen tot hoogwaardige stofzakken, we hebben alles wat je nodig hebt om je stofzuiger aan te passen aan je specifieke reinigingsbehoeften.


Stofzuigers

Bij Twepa hebben we verschillende soorten stofzuigers en waterzuig apparaten in ons schoonmaakapparatuurassortiment. Daarnaast kunnen we nog veel meer voor je regelen op het gebied van schoonmaak apparaten. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden
Advies of hulp nodig?
+31 (0)53 435 55 55
Werkdagen tussen 8:30 - 17:30
info@twepa.nl
Reactie binnen 4 werkuren
Brancheteams
Bel of e-mail rechtstreeks
Contact formulier
Reactie binnen 4 werkuren