Handschoen Nitril zwart maat S Aachen Feel (doos à 1000st)

Artikelnr. 1015122-DS1000
€ 40,00 excl btw
€ 48,40 incl btw
Prijs per
Verkoopeenheid
Ruim op voorraad
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

Nitril Handschoen Zwart - Maat S – Feel line Aachen

Ontdek deze hoogwaardige zwarte nitril handschoenen in maat S van het merk Aachen, gemaakt van synthetisch rubber voor optimale bescherming tegen diverse gevaren, inclusief chemicaliën, virussen en bacteriën. Deze handschoenen bieden een uitstekende bescherming in verschillende werkomgevingen, waarbij hun sterke eigenschappen een essentiële factor zijn.

Nitril handschoenen staan bekend om hun superieure sterkte in vergelijking met latex en vinyl handschoenen. Ze zijn bestand tegen scheuren en perforaties, waardoor ze zelfs bij zware taken hun vorm behouden en de handen veilig houden. Daarnaast zorgen ze door hun strakkere pasvorm voor een nog betere bescherming.

Een extra voordeel van nitril handschoenen is dat ze veilig zijn voor mensen met een latexallergie, waardoor iedereen comfortabel kan werken zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Met leveringsopties in een doos van 1000 stuks of een pak van 100 stuks, ben je ruim voorzien voor al je behoeften, wat bijdraagt aan efficiëntie op de werkplek.

Dankzij de uitstekende weerstand en bescherming die dit type handschoen biedt, en vanwege de zwarte kleur, wordt het gebruik ervan aanbevolen in veiligheidsdiensten (politie, beveiligingspersoneel, nooddiensten, enz.), in esthetische en schoonheidscentra (tattoos, kleuringen, enz.), in autobedrijven, laboratoria, industrieën in het algemeen (metaal, staal, bouw, metallurgie...) of in elk gebied waarin chemicaliën, oliën, vetten, oplosmiddelen, etc. vaak worden gebruikt.

Specificaties
Materiaal: Nitril
Kleur: Zwart

Bijpassende artikelen

Dispenser voor onze lijn Aachen handschoenen 1015140-STUK
Vanaf € 41,75 Verkoopeenheid STUK
Wandhouder universeel voor handschoenen/tissues 10151-STUK
€ 8,00 Verkoopeenheid STUK
Handschoendispenser duo aluminium voor 2 doosjes handschoenen 710155-STUK
€ 121,90 Verkoopeenheid STUK
Handschoen Nitril zwart maat S Aachen Feel (doos à 1000st)
€ 40,00 excl btw