Handschoen Vinyl synthetisch poedervrij maat S Aachen (uitloop,geen retourrecht)

Artikelnr. 1015117-DS1000
€ 43,50 excl btw
€ 32,50 excl btw
€ 52,64 incl btw
€ 39,33 incl btw
Prijs per
Verkoopeenheid
Ruim op voorraad
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

Vinyl Handschoen Wit - Poedervrij - Maat S - Aachen

Ontdek onze hoogwaardige witte vinyl handschoenen in maat M van het merk Aachen. Ze zijn gemaakt van polyvinyl (PVC) voor optimale bescherming en comfort tijdens korte behandelingen, ideaal voor mensen met een latexallergie die dagelijks hygiënische handschoenen willen gebruiken.

De voordelen van vinyl handschoenen zijn talrijk. Ondanks dat ze iets kwetsbaarder zijn dan latex- of nitril handschoenen, bieden ze een zachtere en soepelere pasvorm. De dunne structuur zorgt voor optimaal draagcomfort zonder knellend gevoel, waardoor het gevoel in de vingertoppen behouden blijft voor precisiewerk. Bovendien zijn vinyl handschoenen goed bestand tegen oliën en vetten.

Deze handschoenen hebben een witte kleur, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de voedselindustrie en gezondheidszorg.

Hoewel vinyl handschoenen vele voordelen bieden, zijn er situaties waarin andere materialen meer geschikt zijn. Ze zijn minder sterk dan nitril handschoenen en daarom minder geschikt voor zorghandelingen met lichaamsvloeistoffen. Bovendien zijn ze niet bestand tegen oplosmiddelen en ketonen. In deze gevallen zijn nitril handschoenen een betere keuze. Gelukkig bieden wij een uitgebreide collectie handschoenen, waaronder nitril handschoenen voor elke behoefte en toepassing.

Bijpassende artikelen

Dispenser voor onze lijn Aachen handschoenen 1015140-STUK
Vanaf € 41,75 Verkoopeenheid STUK
Wandhouder universeel voor handschoenen/tissues 10151-STUK
€ 8,00 Verkoopeenheid STUK
Handschoendispenser duo aluminium voor 2 doosjes handschoenen 710155-STUK
€ 121,90 Verkoopeenheid STUK
Handschoen Vinyl synthetisch poedervrij maat S Aachen (uitloop,geen retourrecht)
€ 32,50 excl btw