Handschoen Vinyl synthetisch poedervrij maat L blauw

Artikelnr. 10151171-DS1000
€ 61,50 excl btw
€ 74,42 incl btw
Prijs per
Verkoopeenheid
Niet op voorraad, wel te bestellen.
  • Ruim assortiment
  • Altijd persoonlijk contact
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal op rekening
Productinformatie

Vinyl Handschoen Blauw - Poedervrij - Maat L - Aachen

Ontdek onze hoogwaardige blauwe vinyl handschoenen in maat L van het merk Aachen, gemaakt van polyvinyl (PVC) voor optimale bescherming en comfort tijdens korte behandelingen. Deze handschoenen zijn ideaal voor mensen met een latexallergie die dagelijks hygiënische handschoenen willen gebruiken.

De voordelen van vinyl handschoenen zijn talrijk. Hoewel ze iets kwetsbaarder zijn dan latex- of nitril handschoenen, bieden ze een zachtere en soepelere pasvorm. De dunne structuur zorgt voor een optimaal draagcomfort zonder knellend gevoel, waardoor het gevoel in de vingertoppen behouden blijft voor precisiewerk. Bovendien zijn vinyl handschoenen goed bestand tegen oliën en vetten.

Omdat deze handschoenen een blauwe kleur hebben, wordt het gebruik ervan aanbevolen in de horeca en voedselindustrie vanwege de HACCP-richtlijnen. De blauwe kleur zorgt ervoor dat de handschoen beter te herkennen is tussen het eindproduct wanneer een medewerker deze is verloren.

Hoewel vinyl handschoenen vele voordelen bieden, zijn er ook situaties waarin andere materialen meer geschikt zijn. Ze zijn minder sterk dan nitril handschoenen en daarom minder geschikt voor zorghandelingen met lichaamsvloeistoffen. Bovendien zijn ze niet bestand tegen oplosmiddelen en ketonen. In deze gevallen zijn nitril handschoenen een betere keuze. Gelukkig bieden wij een uitgebreide collectie handschoenen, waaronder ook nitril handschoenen voor elke behoefte en toepassing.

Bijpassende artikelen

Dispenser voor onze lijn Aachen handschoenen 1015140-STUK
Vanaf € 37,50 Verkoopeenheid STUK
Wandhouder universeel voor handschoenen/tissues 10151-STUK
€ 8,00 Verkoopeenheid STUK
Handschoendispenser duo aluminium voor 2 doosjes handschoenen 710155-STUK
€ 121,90 Verkoopeenheid STUK
Handschoen Vinyl synthetisch poedervrij maat L blauw
€ 61,50 excl btw